Nyeste innkjøp på hundefronten!

I dag har vært en kjekk dag! Først fikk jeg pakke i posten fra Fritidsfabrikken, i den lå det to nye og tøffe turbukser! Jeg forhørte meg litt rundt for å høre andres erfaringer med bukser derfra og det var positive tilbakemeldinger.

Nå er jeg spent på å prøve de selv! Synes prisen var ganske grei også egentlig, så jeg kjøpte to. Nå har jeg litt å velge i. Jeg har fra før en turbukse fra Arrak som jeg er veldig fornøyd med, så jeg håper jeg blir like fornøyd med disse. Fritidsfabrikken har mange forskjellige turklær og bukser i kule mønstre og farger, for de som ønsker klær som skiller seg litt ut. 

Senere på dagen ble jeg invitert med ut av ei venninne, bare for å gå på kafè og kose oss litt. Hun skulle innom dyrebutikken for å kjøpe noe snacks til sin hund og jeg ble med. Jeg hadde ikke tenkt å handle noe, både fordi vi ikke hadde brukt for noe og fordi jeg synes dyrebutikker generelt er fryktelig dyre. Det viste seg at butikken hadde 30% på hele butikken og når jeg så DEN senga, vel....da kunne jeg ikke dy meg. Så da ble det ny hundeseng fra Hunter til jentene. Blitz syntes den var litt hard å ligge i (mynder altså!), men da jeg la en tynn IKEA-dyne til inn i putetrekket så var den godkjent *ler*. Forhåpentligvis kan de få plass i den begge to når Happy blir voksen også.
 

____________________________________________________________________________________________

- Har du kjøpt noe kjekt til hundene eller deg selv i det siste?

2 kommentarer

Prima

01.06.2017 kl.09:04

De buksene er kjempelekre, men jeg synes de er litt stive i prisen. Vil gjerne høre hva du synes om de.

Jeg vurderer ny hundevest.

Clickerdog-alt om hund.

02.06.2017 kl.11:05

Prima:
Tja, jeg vet ikke jeg. Det er jo i den gata prisen ligger på for slike bukser. Betalte vel en 7-800 for en turbukse fra Arrak også. Du slipper toll og mva. og fraktprisen var på latterlige 19,- med fri bytte hvis de ikke passer.

Vest er et must hos meg hvert fall, hehe. Jeg har Gappay m/ballutløser(bruker ikke den da), som har holdt seg utrolig bra. Ser fortsatt ut som ny etter flere års bruk. Jeg har også hundeførerjakken til Canelana som jeg bruker både på trening og tur. Synes den er utrolig grei når det er litt kjølig ute. Og så bruker jeg treningsbelte fra Helsitar, det er genialt både til tur og trening :) Lykke til på jakten!

Skriv en ny kommentar

Norske blogger

Snus i bloggen

Info

hits