Bilder: 17. mai-feiring!

I går morges satt jeg og skrev og skrev på bacheloroppgaven min, før jeg plutselig innså at jeg måtte ut av leiligheten for å finne på noe annet. Jeg ente opp med å pakke meg selv og Happy i bilen, ringe til mamma og be henne stryke bunadsskjorta og kjøre hjem. Blitz ble igjen hjemme, og fikk seg en liten tur her.

Jeg er i utgangspunktet ikke en person som anbefaler folk å ta med seg hunden ut på 17. mai-feiring, men jeg mener at man må kunne bruke fornuften. Det er forskjell på å gå i sentrum i bygda på knappe 5000 innbyggere og å traske i Karl Johan i Oslo. Jeg var litt spent på hvordan Happy skulle reagere på en del mennesker og ikke minst folketoget vi skulle se på, men det gikk veldig fint. Hun er nå snart 5 mnd. gammel og har blitt godt vant med by, så en liten 17. mai-feiring på bygda er ikke de helt store greiene. Det er ikke mye verre å være ute på 17. mai hjemme enn å gå tur i gågata her en lørdags formiddag...sånn utenom at det ikke er så mange korps i gatene en lørdags formiddag.

Når folketoget kom, begynte Happy å bli sliten. Hun ville helst sitte på armen min, for en whippet kan virkelig ikke ligge på asfalten...jeg mener....er du morsom? Jeg vet ikke eksakt hvor mye hun veier nå, men en 8 kg. vil jeg regne med hun er hvert fall, og det blir tungt å bære på. I tillegg var sølja på bunaden litt vel interessant. Ikke en ideell valpeleke. Siden det var tørt og greit ute, satte jeg meg ned på huk, så Happy fikk ligge på bunadsforkle i ull. Hun syntes det var innafor som liggunderlag når hun ikke hadde andre valg. Hun skulle bare visst hvor mange tusen kroner jeg lot ligge på en støvete asfalt for at bikkja skulle ha det behagelig liksom. Men alt i alt ble det en fin dag. Vi var ikke ute så mange timene. Etterpå dro vi hjem til mamma og plaga gamlehunden der litt, før hun sovna på sofaen i en, så klart, medbrakt hundeseng (kan ikke ligge rett på skinnsofaen uten underlag!).- Hva gjorde du og hunden din på 17-mai?

2 kommentarer

ingrid

22.05.2017 kl.06:59

Såg deg ikje! Visste ikje du va heima ein tur :) Me sko jo tatt åkke ein is i sammen! :D

Clickerdog-alt om hund.

22.05.2017 kl.10:09

ingrid:
Ja, det ble bestemt litt på impuls, så kom ikke på å si i fra til noen *skammeseg*. Sier i fra neste gang jeg er i området!

Skriv en ny kommentar

Norske blogger

Snus i bloggen

Info

hits