Julegave til hundene!

Jul nærmer seg med stormskritt og julegaveshoppingen er i full gang for de fleste. Her i huset kjøpes det julegaver både til og fra hundene. Jeg og ei venninne kjøper gaver til hverandre og hverandres hunder, i tillegg er jeg med i en secret santa for hundene i en facebookgruppe. 

Jeg har nå bestilt to gavepakker fra Flink Bisk, som er et abonnement der man får en pakke hver måned med diverse godbiter og leker. Nå er det tilbud der du får den første pakken til 99,- i stedet for 298,- som de vanligvis koster. Hundene får også DoggieBag som er det samme. DoggieBag er det de får hver måned, vi har fått to pakker til nå, så får vi se hvor lenge jeg holder abonnementet. FlinkBisk skal avbestilles etter denne pakken. Jeg har bestilt en pakke til mine hunder og en pakke til mammas hund for moroskyld siden de var så billige, som de skal få på julaften.- Kjøper du julegave til dine/andres hunder?

7 kommentarer

Elin Slåen

13.12.2015 kl.10:33

Vel, jeg kjøper såvidt julegaver i det hele tatt :P

Clickerdog-alt om hund.

13.12.2015 kl.11:46

Elin Slåen:
Hørtes litt deilig ut i grunnen, slippe stresset!

Elin Slåen

13.12.2015 kl.12:14

Jeg feirer jo ikke jul, men kjøper noen julegaver til noen få personer :)

Clickerdog-alt om hund.

13.12.2015 kl.12:49

Elin Slåen:
Ah, det visste jeg ikke :)

Elin Slåen

13.12.2015 kl.12:57

Jeg er heldigvis gammel nok til å bestemme selv, så da hopper jeg glatt over julen :P he he

Linda&Rasmus

15.12.2015 kl.15:43

Jeg kjøper julegave både til og fra Rasmus! Han får også egen julegave av "bestemor" og "tante", og på alle lappene fra oss står det: God jul! Fra Linda, Stian & Rasmus. Han er jo babyen min, og et minst like viktig familiemedlem som oss andre, klart han både skal få og gi julegaver! :) (Skal nevnes at han rett som det er også får "midt-i-uka" gaver, "helge-gaver", "november-gave" osv også! haha)

Clickerdog-alt om hund.

15.12.2015 kl.23:20

Linda&Rasmus:
De siste månedene har mine hunder fått "snart jul"-gaver, så jeg kjenner til konseptet *ler*. Ingen av gavene har jeg greid å vente med å ta i bruk før jul, så ved neste "før jul"-gave har de andre gavene blitt avskrevet som nødvendigheter og ikke julegaver. Jeg er veldig flink til å lage unnskyldninger for å kjøpe ting til hundene *ler*

Skriv en ny kommentar

Norske blogger

Snus i bloggen

Info

hits