Nytt familiemedlem - Blitz!

Ja, siden sist oppdatering har vi rukket å flytte fra leiligheten vår i Stavanger til Sandnes(igjen) på grunn av soppangrep i leiligheten. Nå har vi flyttet til en splitter ny blokkleilighet og håper vi slipper mer flytting nå før jeg er ferdig med utdannelsen min.

Men tilbake til overskriften! Fredag 29. mai reiste jeg til nord-Norge og hentet en nydelig liten whippetfrøken. Etter at Tuva ble avlivet har savnet etter en hund nr. 2 vært framtredende. Det er rett og slett mye kjekkere med to enn bare en. Nemi er dog en ganske krevende hund, og derfor er det ikke aktuelt med en schäfer til, jeg synes ikke det er rettferdig å dele treningstiden jeg bruker på Nemi på to hunder. Derfor startet jakten på å finne en rase som har fart, men likevel ikke krever så mye. Whippet har vært en løs tanke lenge, lenge før Tuva ble avlivet, men det var ikke aktuelt å ta inn flere hunder i hus med tanke på Tuvas issus. 

Jeg kom i kontakt med Cathrin hos Pearl's Legacy og var totalt forelsket i den ene tispa hennes Enya. Enya er en kremfarget whippet, men som tilsynelatende(spesielt på bilder) ser hvit ut. Fra dagen jeg så henne var jeg besatt av tanken på å få ei lik frøken selv. Jeg syntes fargen var helt nydelig. Så viste det seg at Cathrin skulle gjøre en siste parring på Pearl, mor til Enya. Hun skulle gjøre kombinasjonen som gav Enya en gang til! 3 april kom det en nydelig gjeng whippetnurk og et av de skulle bli mitt! Tidlig så jeg meg ut en tispe jeg fikk skikkelig magefølelsen for, men jeg visste jo ikke sikkert at det skulle bli henne. Men det ble det! 

Nå har jeg hatt lille vidunderet en uke og hun er bare helt herlig :) Valp er jo valp, så styr er det jo, men hun er mye enklere å ha med å gjøre enn Nemi var da hun var valp. Hun er trygg og fin i miljøer og på mennesker, veldig sosial. Hunder er hun smått tilbakeholden med enda, men når hun først blir varm i trøya er hun tøff som få. Nemi får gjennomgå, og det til gangs ;) Nemi er en flink storesøster og synes det er veldig stas med at tiden som alenehund er over.

Noen bilder fra den første uka :)
8 kommentarer

Kristine

08.06.2015 kl.11:05

Så skjønn da! Lykke til :- )

Maren Susanne

08.06.2015 kl.11:11

Så nyydelig liten valp! Vår valpejente har akkurat fylt 6 måneder, så hun er ikke så liten lenger!

Ida Anette, Sjoko og Jippi

08.06.2015 kl.12:07

Nydelig! Whippet er helt fantastiske hunder <3

Iselin Renée

08.06.2015 kl.12:42

Aww så nydelig :)

Liv Katrine

08.06.2015 kl.13:58

Så nydelig! <3

Lilli

08.06.2015 kl.20:02

Så utrolig søt! :)

Elin Slåen

08.06.2015 kl.22:47

Åhh, herlighet for en vakker skapning <3

Når jeg blir stor skal jeg også ha en whippet <3

Prima

12.06.2015 kl.21:09

Så herlig:) Grattis.

Skriv en ny kommentar

Norske blogger

Snus i bloggen

Info

hits